Vanaf 01 mei 2018 kun je het huis op Sagen nr.18, Vansbro, in Zweden, huren. Voor 525 euro per week, bijvoorbeeld van zaterdag 11.00 uur tot zaterdag 11 uur de week erop.

Ik ben nu nog druk bezig met het opknappen van het huis. Schilderen en inrichten met leuke zweedse meubels. Ook het plafond in de woonkamer en de vloer van de keuken verdienen nog een extra opknapbeurt.

Het is een ruim en comfortabel huis. Beneden zijn er drie kamers, een eetkeuken, een achterkamer met (eet)tafel en een woonkamer met open haard. Allemaal bereikbaar via een ruime hal. Boven zijn er 2 slaapkamers en 2 zijruimtes daarbij waar in principe ook geslapen kan worden. Daarnaast is boven het toilet, douche en wasruimte.

De woning staat aan een weg, waar meer huizen aan gesitueerd zijn en ook het leuke oude Stationsgebouw van Sagen, met fietsspoorweg faciliteiten en een sauna plus hottub. De achterkant van het huis is een hele ruime tuin grenzend aan het bosgebied van Sagen. Als je ver genoeg doorloopt kom je bij de rivier die vanuit het dichtsbijzijnde meer naar het volgende meer loopt.

achtertuin